Fjell-Ljom: Nils Kåre Nesvold og Morten Haugseggen i avisa Fjell-Ljom.no på Røros.

Derfor velger Fjell-Ljom Labrador CMS

- Viktig for oss å ha en plattform som var enkel å bruke og samtidig ga oss fleksibiliteten til å publisere og oppdatere innhold på en rask og effektiv måte, sier redaktøren.

Published Last updated


Fjell-Ljom, en lokalavis i Røros, er i ferd med å ta et steg videre i sin digitale transformasjon ved å signere avtale med Labrador CMS.

Redaktør Nils Kåre Nesvold og journalist Morten Haugseggen ser frem til å ta i bruk plattformen og uttrykker stor tilfredshet med brukervennligheten og funksjonaliteten.

Nesvold forklarer hvorfor de har valgt å inngå avtale med Labrador CMS:

"Som en lokalavis med begrensede ressurser og begrenset teknisk ekspertise, er det viktig for oss å ha en plattform som er enkel å bruke og samtidig gir oss fleksibilitet til å publisere og oppdatere innhold på en rask og effektiv måte. Vi har funnet ut at Labrador CMS oppfyller alle våre krav og gir oss en intuitiv og brukervennlig løsning som vi kan ta i bruk umiddelbart."

Labrador CMS er en skybasert publiseringsplattform utviklet spesielt for mediebedrifter. Plattformen er kjent for sin brukervennlige grensesnitt og funksjonaliteter som hjelper brukere å publisere og oppdatere innhold enkelt og raskt. I tillegg gir plattformen mulighet for avansert redaksjonell arbeidsflyt, integrasjon med sosiale medier og søkemotoroptimalisering.Overgangen til Labrador

CMS er ventet å gi Fjell-Ljom en mer moderne og effektiv publiseringsplattform, noe som vil bidra til å styrke avisens digitale tilstedeværelse og engasjement med publikum. I tillegg vil avtalen med Labrador CMS gi avisen tilgang til kundestøtte og teknisk ekspertise, noe som vil bidra til å sikre en jevn og effektiv implementering av den nye plattformen.Nesvold ser frem til samarbeidet med Labrador CMS og sier:

"Vi er overbevist om at valget av Labrador CMS vil være en positiv endring for Fjell-Ljom. Vi ser frem til å ta i bruk plattformen og dra nytte av dens funksjonaliteter og brukervennlighet. Vi er trygge på at samarbeidet med Labrador CMS vil gi oss en mer moderne og effektiv publiseringsplattform som vil bidra til å styrke vår digitale tilstedeværelse og engasjement med publikum."