Camilla Haugseth Hoem er prosjektleder og jobber med onboarding av kundene. Hun er blant flere ansatte i Labrador CMS med redaksjonell bakgrunn.

Labrador CMS på Fagpressedagen 2023

Kom innom standen på Fagpressedagen 2023 og se hvordan Labrador CMS forenkler journalisters arbeidsdag. 

Published Last updated

- Det er veldig hyggelig å møte eksisterende kunder, i tillegg til å vise potensielle kunder hvordan Labrador CMS fungerer. 

Det sier Camilla Haugseth Hoem, prosjektleder i Labrador CMS. Hun og Anette Stensholt, også prosjektleder i Labrador CMS, er til stede på Fagpressedagen 2023

- Det er moro å møte så mange koselige mennesker, både kunder, siter som er på vei inn og andre som er nysgjerrige på hva Labrador har å tilby, sier Anette Stensholt. 

På Fagpressedagen viser vi frem hvordan systemet fungerer og hvordan Labrador CMS bruker AI for å hjelpe journalister spare tid. AI-funksjonene kommer blant annet med forslag til tittel, ingress, tagger, SEO-tekst og SoMe-tekst.

AI som et hjelpemiddel

Labrador CMS leveres som Software as a Service (SAAS). Det betyr blant annet at alle kunder får oppdateringer og forbedringer fortløpende. I tillegg kan de som ønsker det, få utviklertilgang og på den måten utvikle egne features på toppen av det Labrador CMS leverer.

Nærmere 260 siter bruker Labrador CMS i dag. De fleste kundene holder til i Norge, men det kommer også stadig flere utenlandske kunder. 

Hvis du ikke er til stede på Fagpressedagen, kan du også be oss om en demonstrasjon av Labrador CMS en dag det passer deg. Ta kontakt her