TV 2 feirer vellykket oppgradering til Labrador 4

Published Last updated

TV2 har nettopp oppgradert til Labrador 4, og det var en hundre prosent vellykket overgang! Labrador CMS har vært en trofast følgesvenn for TV2 i siden 2013, og nå har de endelig fått tatt det til neste nivå.

Det var en spennende dag på TV2 da de lanserte den nye versjonen av Labrador. Hele teamet var ivrige og klare til å ta i bruk de nye funksjonene som kom med oppgraderingen. Fra å kunne endre fargen på logoen til å legge til interaktive elementer på nettsiden, hadde Labrador 4 mye å tilby.

For å feire suksessen, valgte TV2 å dele ut cupcakes med den grønne Labrador-logoen på toppen.

Kjærligheten til Labrador CMS gikk ikke bare til selve programvaren, men også til hunden som var navnet til systemet. Kanskje det var en hyllest til hundene som har hjulpet mennesker i årevis, eller kanskje det bare var en god unnskyldning for å spise cupcakes på en torsdag.Uansett hva grunnen var, var det en vellykket feiring. TV2-teamet kunne ikke vært mer fornøyd med overgangen til Labrador 4, og de ser frem til å utforske de nye funksjonene i tiden som kommer.

Det er alltid spennende når man kan lære nye triks, og med Labrador 4 er det ingen tvil om at TV2 er klar for alt som kommer.Så hvis du ser en grønn Labrador-logo på TV2-nettstedet, kan du være sikker på at de har feiret med cupcakes. Labrador 4 har kommet for å bli, og det er ingen tvil om at det vil være en trofast følgesvenn for TV2 i årene som kommer.