Mikal Rohde, Adnuntius.com

Hvordan tjene mer på nett

Mikal Rohde fra Adnuntius på LLA-konferansen

Published Last updated

I dagens digitale tidsalder er nettaviser en viktig kilde til informasjon for millioner av mennesker over hele verden.

Som et resultat har nettaviser blitt en attraktiv måte for bedrifter å markedsføre produktene og tjenestene sine. Men hvordan kan nettaviser tjene penger på annonsering på en effektiv måte? Svaret ligger i smart bruk av annonser.En av de mest effektive måtene å øke annonseinntektene på er gjennom annonseadministrasjonssystemer som Adnuntius. Dette systemet hjelper nettaviser med å administrere annonser og gjøre annonseringen mer målrettet og effektiv. Adnuntius er utviklet av norske gründere og har hatt stor suksess på det internasjonale markedet.

Ønsker å hjelpe norske mediehus

Grunnlegger av Adnuntius, Mikal Rohde, uttaler: "Vi ønsket å hjelpe bedrifter med å nå ut til sine målgrupper gjennom målrettet annonsering og samtidig hjelpe nettaviser med å øke annonseinntektene sine.

Adnuntius gjør dette mulig ved å samle inn data fra brukeratferd og bruke disse dataene til å presentere relevante annonser til brukerne."Adnuntius tilbyr også en rekke verktøy for å måle og optimalisere annonsekampanjer, som gjør at nettavisene kan justere annonseinnholdet og annonsens plassering for å oppnå bedre resultater.

Målrettet annonsering

Rohde fortsetter: "Adnuntius har vært en stor suksess, og vi har hjulpet mange nettaviser over hele verden med å øke annonseinntektene sine. Vår plattform har bidratt til å gjøre annonseringen mer målrettet, effektiv og lønnsom for både annonsører og nettaviser."Nettaviser kan dra nytte av smart bruk av annonser for å øke annonseinntektene sine og tilby en bedre brukeropplevelse for leserne. Med Adnuntius som annonseadministrasjonssystem, kan nettaviser enkelt administrere annonser og gjøre annonseringen mer målrettet og effektiv.