Ledig stilling: Customer Success Manager i Labrador CMS

Labrador CMS vokser i Europa og søker Customer Success Manager

For den rette er det en drømmejobb å få hjelpe nettaviser fra hele verden over på et moderne system som er lettere å bruke, raskere og hundre prosent skybasert.

Published Last updated

Nettavisene som får sett vårt system sier raskt ja til å bli kunde når de forstår at dette er den nye måten å jobbe på. Vi jobber akkurat nå med over 50 nye siter som skal live på Labrador CMS de neste månedene. Allerede er 200 nettaviser live.

I denne jobben skal du hjelpe kundene med å få det beste ut av systemet. De skal forstå den nye måten å jobbe på. Alt er enklere en før, det er flere funksjoner, og redaksjonen trenger ikke spørre utviklerne når det skal gjøres endringer.

Slik søker du

Søknader vurderes fortløpende. Søknadfrist 22. desember 2022.

Ved spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Jon Reidar Hammerfjeld på 916 00 464 .

Send søknaden og CV til jrh@publishlab.com

Labrador CMS vokser kraftig og satser nå videre til å ta enda sterkere posisjon i Norge, Sverige, Danmark, samt vokse videre i resten av Europa og USA. Systemet leveres med kontinuerlige oppdateringer, forbedringer og nye funksjoner til alle kunder, fra små til store mediehus.

To millarder sidevisninger

Det produseres nå mellom 500 og 1000 nye artikler i systemet hver dag, og totalt står systemet bak to milliarder sidevisninger hver måned.

Vi får mye skryt av systemet fra våre kunder og er stolte over produktet vi har laget. Ofte sier kunder ja til systemet bare etter å ha sett det i et videomøte.

Hvem vi ser etter

Vi ser etter en person som har jobbet i et mediehus, gjerne som journalist, og som kan denne bransjen. Du skal hjelpe våre kunder å finne de beste løsningene, guide dem og svare på spørsmål.

Kundekontakt er kjernen i å bygge systemet videre, og vi mener all tilbakemelding fra kunder er grunnlaget for et godt system. Målet ditt er at kunden skal bli fornøyd. Du skal også kunne oversette kundenes behov til ønsker og bestillinger til vår svært kompentente utviklingsavdeling som kontinuerlig forbedrer systemet.

Du vil også være prosjektleder for å ta kunder over fra et gammeldags CMS over til vår moderne løsning, og passe på at alt fungerer som det skal.

Kundene vil du møte både fysisk og digitalt og vise de systemet.

Du bør beherske engelsk skriftlig og muntlig og kan du flere språk vil det være helt strålende.

Vi har lokaler på Mesh i Tordenskiolds Gate 2 i Oslo sentrum, og har også avtale om hjemmekontor. Om du holder til et annet sted enn i Oslo har vi også ansatte i Sveits, Kabelvåg og Steinkjer.

Selskapet har vokst fra fem til 16 ansatte på fem år, og planen er å doble staben de neste 18 månedene.

Våre kunder

Labrador CMS har nå kunder i flere land, med hovedvekt i Norden, men vi har også siter i England, Skottland, Belgia og Chile, og er i samtaler med potensielle kunder i blant annet Tyskland, USA, Finland.

Her er noen av sitene som bruker oss.