MARKEDSFØRER: Hos oss kan du sitte på gulvet å jobbe så lenge det du gjør skaffer oss flere salg.
MARKEDSFØRER: Hos oss kan du sitte på gulvet å jobbe så lenge det du gjør skaffer oss flere salg.

Ledig stilling: Digital markedsfører i Labrador CMS

Labrador CMS søker digital markedsfører som kan LinkedIn og Hubspot

Norsk SaaS-løsning har tatt mediebransjen med storm, og nå søker vi markedsfører som kan hjelpe oss å vokse i nye land.

Published Last updated

Labrador CMS vokser kraftig og skal ta en enda sterkere posisjon i Norge, Sverige, Danmark, og vokse videre i resten av Europa og USA.

Labrador CMS har forenklet produksjonsflyten til over 200 nettaviser. Flere tusen profesjonelle journalister, redigerere og redaktører jobber hver dag i systemet fordi det er raskere, enklere og rimeligere enn andre løsninger.

Slik søker du

Trykk på apply now knappen på tastaturet for å søke.

Søknader vurderes fortløpende. Søknadfrist 22. desember 2022.

Ved spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Jon Reidar Hammerfjeld på 916 00 464 .

Send søknaden og CV til jrh@publishlab.com

Systemet leveres fra skyen med kontinuerlige oppdateringer, forbedringer og nye funksjoner til alle kunder, fra små til store mediehus.

To milliarder sidevisninger

Vi jobber akkurat nå med over 50 nye siter som skal live på Labrador CMS de neste månedene.

Det produseres 1000 nye artikler i systemet hver dag, som genererer to milliarder sidevisninger hver måned.

Vi får mye skryt av systemet fra våre kunder og er stolte over produktet vi har laget. Ofte sier kunder ja til systemet bare etter å ha sett det i et videomøte.

Hvem vi ser etter

Vi ser etter en person som kan være sentral i vårt salgsteam, som kan jobbe med målrettet markedsføring på LinkedIn, styre våre salgspartnere i Europa og følge opp leads. Vi bruker Hubspot, så du bør ha erfaring med det.

Har du bakgrunn fra mediebransjen vil det være en stor fordel. Du bør beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig og kan du flere språk vil det være helt strålende.

Du vil rapportere til daglig leder

Dine arbeidsoppgaver

Presalg, salg og markedsføring utføres i dag av flere enheter. Vi har folk på bakken, vi samarbeider med flere lead genererende selskaper som bruker epost og LinkedIn. Ditt ansvar blir å optimalisere salgstrakten vår.

Du skal avdekke hvilken type markedsføring som gjør at flere kunder vi ha møte med oss. Produktet selger seg selv, så det er antall møter som er begrensende for veksten. Utenfor Norge er vi ikke så veldig kjent, så det er viktig at du er kreativ, kjenner gjerne til hvordan medieledere tenker og kan forklare de hvordan vårt stystem kan spare store summer, gjøre publiseringen raskere, opplæring billigere.

Du skal altså massere data, optimalisere kampanjer, bygge tekster, utvikle budskap og presentasjon, optimalisere produktet og gjøre de vekstinitiativene du mener trengs for å få systemet ut i verden.

Jobbe hos oss

Vi har lokaler på Mesh i Tordenskiolds Gate 2 i Oslo sentrum, og har også avtale om hjemmekontor. Om du holder til et annet sted enn i Oslo har vi også ansatte i Sveits, Kabelvåg og Steinkjer.

Selskapet har vokst fra fem til 18 ansatte på fem år, og planen er å doble staben de neste 18 månedene.

Våre kunder

Labrador CMS har nå kunder i flere land, med hovedvekt i Norden, men vi har også siter i England, Skottland, Belgia og Chile, og er i samtaler med potensielle kunder i blant annet Tyskland, USA, Finland.

Her er noen av sitene som bruker oss.