Nå blir kunstig intelligens bygget rett inn i publiseringssystemet

Slik lager Labrador CMS titler med Chat GTP

Kommandoen på Midjourney var: A whimsical gathering of polar bears interacting with modern media gadgets like cameras, microphones, and smartphones, set against Tromsø's snowy backdrop, acting as reporters, realistic photo, visible Tromsø street background with houses widescreen format, huge northern lights on the sky

Nå kan du la Labrador CMS generere tittelforslag for deg.

Published Last updated

Labrador CMS brukes av over 80 mediehus i ni land. En av funksjonene som skiller Labrador CMS fra andre lignende plattformer er muligheten til å bruke avanserte teknologier som Chat GTP for å generere titler for innhold.

Trener opp modellen

Chat GTP (Generative Pre-trained Transformer) er en maskinlæringsmodell som er trent på store mengder tekstdata for å generere tekst som ligner på menneskeskrevet tekst. Denne teknologien kan brukes til å generere kreative titler for innhold som vil tiltrekke seg lesernes oppmerksomhet og øke engasjementet.

Midjourney mener dette er katedralen og Hurtigruta.

Når brukere av Labrador CMS oppretter nytt innhold, kan de velge å bruke Chat GTP for å generere en passende tittel. Labrador CMS sender deretter innholdet til Chat GTP, som analyserer innholdet og bruker konteksten til å generere en tittel som er relevant og engasjerende.

AB-testing

For eksempel, hvis en bruker skriver en artikkel om helsefordelene ved å drikke grønn te, kan Chat GTP generere titler som "Fem helsefordeler ved å drikke grønn te hver dag" eller "Hvorfor grønn te er bra for hjertet ditt". Disse titlene vil sannsynligvis tiltrekke seg flere lesere enn en mer generisk tittel som "Grønn te og helsefordeler".

Labrador CMS har også koblet på et statistikksystem, Kilkaya.com, som AB-tester hvilke titler som fungerer best.

En annen fordel med å bruke Chat GTP for å generere titler er at det kan spare tid og krefter. Å tenke på en kreativ tittel kan være utfordrende og tidkrevende, spesielt hvis en person har mange innlegg å skrive. Ved å bruke Chat GTP kan Labrador CMS-brukere generere titler raskt og enkelt, slik at de kan fokusere på å skrive godt innhold.

Dette er enn typisk lokalavisjournalist på jobb i Tromsø, ifølge Midjourney. Hva har han i thermosen? Og hvor mange fingre har han egentlig?

Kan bidra til bedre kvalitet

Det er verdt å merke seg at Chat GTP-teknologien ikke er feilfri, og det kan hende at noen genererte titler ikke passer perfekt til innholdet. Men Labrador CMS gir brukerne muligheten til å justere eller endre titlene manuelt etter behov.

Samlet sett kan bruken av Chat GTP-teknologi bidra til å forbedre kvaliteten og engasjementet i innholdet som publiseres på Labrador CMS-plattformen. Ved å generere engasjerende titler kan brukerne tiltrekke seg flere lesere og øke sjansene for at innholdet deres blir delt og kommentert.