Head of Partnerships Brage Lie Jor og Customer Success Manager Eline Rildå Bjørge i Labrador CMS er klare for LLAs Lokal & digital-konferanse på Pressens Hus i Oslo 2. og 3. november 2023.
Head of Partnerships Brage Lie Jor og Customer Success Manager Eline Rildå Bjørge i Labrador CMS er klare for LLAs Lokal & digital-konferanse på Pressens Hus i Oslo 2. og 3. november.

Labrador CMS er på LLA-konferansen 2. og 3. november

Lurer du på hvorfor så mange redaksjoner velger Labrador CMS som publiseringssystem nå? Kom bortom oss på LLA-konferansen og se hvor enkelt og raskt det er å skrive artikler og redigere forsider i Labrador CMS!

Published

Labrador CMS gjør det enkelt for aviser å publisere nyheter raskt og å redigere forsiden – uten å måtte forholde seg til massevis av ulike programmer.

Du kan skrive rett inn i layouten, dra inn bilder og andre elementer i artikkelen og på forsiden, og enkelt redigere forsiden ut fra nyhetsbildet.

Sparer tid

Vil du spare ekstra tid, kan du la Labradors innebygde AI-funksjoner foreslå titler, ingress, tagger, SEO-tekst, SoMe-tekst, med mer.

– Å ha et godt og effektivt publiserings- og redigeringsverktøy er viktig uansett om du jobber i en liten redaksjon med få ressurser eller i et stort mediehus. Da kan du fokusere på det viktige: å ha tid til gode intervjuer og lage god journalistikk, sier Eline Rildå Bjørge, customer success manager (prosjektleder) i Labrador CMS.

Bjørge har bakgrunn som journalist og redaksjonell innholdsutvikler i Amedia og Sarpsborg Arbeiderblad. Hun har også jobbet som programleder i lokalradioen Radio Øst i flere år.

Sites in production 2015 to 2023.
Labrador CMS lanserer nå minst én nettside i uka.

Nye funksjoner hver uke

Labrador CMS lanserer nye funksjoner hver eneste uke og leveres som Software as a Service (SaaS). Dermed kan både de store mediehusene og de små redaksjonene få tilgang på de samme integrasjonene og funksjonene – som blant annet AI-funksjonene.

– Du kan la AI gjøre de litt kjedelige oppgavene, så du kan fokusere på å produsere godt innhold, sier Brage Lie Jor, head of partnerships (prosjektleder) i Labrador CMS.

Som tidligere breakingjournalist i blant annet Dagbladet, vet han hvor mye hvert sekund teller når det smeller.

Laget av journalister

Labrador CMS er «WYSIWYG» – «What You See Is What You Get».

– Du har hele tiden kontroll på endringene du gjør, siden du hele tiden ser artikkelen slik leseren ser den, sier Bjørge.

– Det som er så bra med Labrador, er at det er laget for journalister av journalister som forstår behovene. Det er også viktig for oss å bruke kunstig intelligens på en ansvarlig måte, tilføyer hun.

Om man ønsker, kan man få utviklertilgang og utvikle egne features på toppen av det Labrador CMS leverer.

Viser systemet live

Skal du på LLA-konferansen «Lokal & digital» på Pressens Hus i Oslo torsdag 2. november og fredag 3. november, kan du få en demonstrasjon av hvordan systemet fungerer av Jor eller Bjørge.

– Kom gjerne bortom oss og si hei hvis du er nysgjerrig på Labrador eller det vi jobber med, sier Jor.

Vokser kraftig

Labrador CMS er i kraftig vekst. I dag bruker rundt 260 nettaviser og -magasiner Labrador CMS, og flere er på vei.

De fleste kundene er norske mediehus, og Labrador CMS har nå kunder i ni land.

Labrador CMS' hovedkontor er i Oslo sentrum, og de ansatte holder til spredt over hele Norge – fra Lofoten og Trøndelag – til Lyngdal, Tønsberg og Sarpsborg - i tillegg til at en er midlertidig stasjonert i Japan.

Book en live demo: